Thoughts are the shadows of our feelings - always darker, emptier and simpler.

 
 
Existensen finns inte längre. Allt hopp om att personen åtminstone har en baktanke av dig har försvunnit. Allt handlar bara om att blicka framåt och leva livet som ett nyfött barn. Inga tankar eller funderingar att oroa sig över. Att göra det första beslutet var nog det svåraste som har hänt, men var det de rätta jag gjorde ? eller bara undviker jag det ? . Problemet är att jag vill få slut på smärtan inom mig. Det som är mest orättvist är att personen som sitter emellan är som mest oskyldig. Jag önska att du kunde åtminstone göra något åt det, men som alla andra så är det ett situation som du ej kan hantera. 
 
Allt varade inte lika länge som vi i hop kunde tro men allt handlar om hur man själv vill göra det positivt lr negativt. Du valde att tänka på det negativa, vilket gjorde att din omgivning också gör det. Så egentligen är det dig själv att skylla.
 
Jag har inget att förlora på.
 
Jag önskar att denna vägen aldrig tar slut.

Silence is a girl’s loudest cry. You can always tell she’s really hurt when she starts ignoring you.

ibland så sitter man och undrar varför man gjorde så som man gjorde, tänk om jag istället hade gjort såhär. Men  bara tänkt om ....
Om jag bara hade låtit det vara , så hade det kanske kunnat ordnat sig. vem vet. 
Jag gillar inte mina negativa tankar. Ibland kan det vara väldigt löjliga men samtidigt ovettigt. Var har JAG försvunnit, den starka positiva tjejen som alltid hade leende på läpparna. 
Skumt, trist och verkligen tråkigt.
 
Tänk att människorna runt omkring kan påverka dig så mkt. 
 
Det nya året är äntligen här, Helgen bjöd på massa jobb och avslutades i den gamla discotek, Crown. Det blev ett lyckad kväll där. men självklart blev det ett  helvete på jobb dagen efter. Det gamla vanliga va väl att man fick det röda kuväret från föräldrar o närstående och middan satt fint på bordet.
 
En vännina till mig lyckades klicka hem biljetter till Beyonces koncert i Köpenhamn.  Helt sinnesjukt hur snabbt biljetterna tog slut. men vi är så sold & det kommer vara crazy like hell !
 
Ännu ett spontant köp idag, MK bag. Ni kan nog förstå varför jag hata att vara ledig .
 
Här har ni en bild på min senaste konsert här i Malmö, Moriskan. Calle 13 , riktig grym artist måste jag säga,
Skärpan är inte 100 men om ni titta noga så kanske ni hitta mig längst fram, 
 
Klockan tickar nu, nighty!

Never chase love, affection, or attention. If it isn’t given freely by another person, then it isn’t worth having.

Nu är jag här igen och skriver. Absolut inget vettigt men jag gör det ändå.
Efter midnatt har det tydligen blivit den tiden då mina tankar och funderingar kryper upp. Sitter och lyssnar på gamla låtar av bl.a Jay Chow, jacky Cheung, osv.. haha så intressant visst :)
 
Hade jag inte varit ledig imorn så hade jag nog sovit nu som en gris inbäddad i min säng med 1000x kuddar & täcke över mig. Gilla och gosa och mysa i min säng. soooo gay.
 
Har lite ångest att jag hade först bestämt mig för att sluta, men sedan så börja jag igen, besviken på mig själv lite faktiskt. Men som tur är så är det kinesisk nyår nu i helgen så jag har en andra chans att lägga ett nytt nyårslöfte, och jag ska banemej hålla det denna gången. BARA denna helgen....spik!
 
Jag känner att jag har kommit en bit närmare plugget & det känns jävligt bra faktiskt, måste bara lägga upp en schdule, så kommer jag nog fixa det snart! 
Ni har nog ingen aning om vad jag snacka om & jag r nog lite förvirrad själv, lr nej egentligen inte, jag bara skriver ut typ 23 % av mina tankar så ni får själva lista ut resten. 
 
Sakna min sköldpadda. Jag önska att jag en dag kunde vara lika flexibel som honom när det gäller pluggandet. Livet är ljust för honom . & jag hoppas han ej ser detta , för han kommer såååå mobba mig.
 
Dags och börja planera min nästa semester snart tkr jag. Där palmerna bor .

 
whoopwhop.
 

Some people aren’t meant to be in our lives forever. Some are just passing through to teach us a lesson.

Jag kände bara för mig att jag ville skriva av mig lite. det verka som att det finns ett så kallad begränsad ****** för mig. När tiden väl är inne så rinner det ur glaset typ. jobbg känsla det. Jag vet inte hur många gånger jag har känt detta här men när det väl kommer så är det verkligen dåligt.
Alla har sina dåliga dagar och jag är ingen undantag. 
 
Iaf, jag har gått och blivit medlem i både facket & A-kassa. Alltid bra att ha lite backup om det blir några hinder på vägen. Jag har faktiskt börjat lära mig att säga nej till saker och ting. Väldigt positiv med tanken på att jag oftast tänker åt dem andras bästa. Men ibland så behöver jag faktiskt också tänka på mig själv.
 
Känner mig så trött och utsliten nu för tiden.Känns som att jag ej hinner med med någonting alls :( . Men jag har iallafall hunnit bli frisk.
 
Träffat söta Ella & snart är det även kinesisk Nyår, kul. 
Ska sätta mig o läsa lite nu innan läggdags. sovgott.
 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu