WC , part 1


Toaletten här hemma har varit "under contruction" sen kl 10 imorse (det pågår fortf). Jätte jobbigt var det för man var tvungen och vara vaken när dem är här och river taket. Trött och sliten är man också dessutom. Vi har fortfarande ingen förklaring till hur detta uppståt, det kan bero på att de har tidigare målat över med fel färg eller något liknande. Själva taket ser det ut som att det är mögel men när man använder sig av deras aparater för att se fukthalten så visar det 0. Men som tur är så rivs den ner & ska lägga in en helt ny tak :)

Det värsta var nog när jag var tvungen och gå på toa. Jag trodde att jag skulle explodera, kunde inte lämna huset eller något liknande, så jag försökte ringa alla vänner och bekanta som bodde i närheten. Men det tråkiga är att de flesta är på jobb eller skola så de kunde inte hjälpa mig alls. Efter att ha hållt mig i ca tjugo min klarade jag inte av mer, så jag sprang ner till puben under mig och frågade om tillgång till deras toa. Jag kan säga er att det kändes som jag var i himmelsriket just den tidpunkten ! >.<

Fick tacka nej till jobbet idag p g a detta men det ska bli skönt iaf med en fresh toa om några dagar !
Snart kommer tjocke & håller mig sällskap, woho !



black & red.



Byxa - mango(peking) , Skor - nelly.com (old)

En av min favvisar som jag tyvär måste säga farväl . Anledningen är att dem gick PRECIS i sönder ! argh var ledsen jag är. Har haft dem kanske på mig minst 5 gånger, vilket otur man kan ha ibland .:(  det är liksom inte lätt och hitta ett par  fina röda byxor nu för tiden, & som även sitter bra. Får försöka sova bort saken, men fan va piss arg jag blir av bara tanken på hur dem gick i sönder  :(
what to say, have a big butt.....

Har annars haft världens skönaste massage idag, (tyvär ingen happy ending) men hade inte tacket nej ;) . hoho Dagens andra höjdpunkt va att jag helt enkelt bara ha sovit, somnade bredvid tjockes famn vilket gjorde andra höjdpunkten till ett tredje ! 

Imorn är det en ny vecka, puss & kram


We learn from our mistakes.

Vi lär oss av våra misstag. Vi lever varje dag och lär oss alltid något nytt och försöker förbättra hela tiden med allt och inget. Ännu en grej till är hur sjukt grymma alla mina kollegor är. Vi alla kämpar på varje sekund och håller oss ihopa från början till slut. Tack, det är så det ska va ! :) Helgen har erbjudit en hel del svett och tårar, men det är också ett sätt som har fått oss att hålla ihop och format oss till den vi är idag. Jag älskar mitt jobb , det känns som ett andra hem för mig.

Nog om det. Idag är det söndag, vilket betyder att man är LEDIG! Ska  få helkroppsmassage (det behövs verkligen.) . Så idag är det sån dag där man bara ska slappna av och ta det lugnt. Ladda upp kroppen med nya energi & kör hårt igen imorgon,  Malmö FF - Syrianska FC (AS) .


Parlez-moi d'amour



Christmas gift John Gallinao.

Baked with love . kärleksmums ♥

Kärleksmums / Chokladrutor.

Jag äter inte för att leva, utan lever för att äta. Något som jag alltid har haft en stor kärlek till är matlagning, inte nog med det så älskar jag mat . Har alltid haft en dröm om att  får smaka på all sorters mat som finns runt hela denna jävla underbara  världen. 

Här ovan har vi de underbara kärleksmumsen som jag bakade till familjen då det var Alla ♥ dag., baked with love. Måste verkligen göra om det någon vacker dag !

Receptet på dessa goda kärleksmums har tyvär försvunnit från mina ägo. Men som tur är så har vi vår bästa vän här i denna värld, google.se !

färgklick.

nagellack "Hidden treasure" - topshop

Absolut en av min favorit för detta året. Älskar den guldiga färgen med en blandning av en grön nyans. Ännu en liknande nagellack av den omtalande chanel som kostar en hel del slant.

Jobba tar över all min tid, men jag ska inte klaga! När plånboken väl fylls med massar slantar så blir man ju glad. Sommaren närmar sig också, föräldrarna är borta över en hel månad i sommar, undrar hur det kommer sluta här hemma. Själv så har man en(två) resa i planering & hoppas det blir av.

My own workout routine


Langkawi / Malaysia 2011.

Hur svettig tror ni jag är från skala 1-10 . 100000000! . haha, vilken galet träningspass det var i dag. Hela 2 h blev det. Människorna där inne trodde att jag va sick i huvudet. Ni skulle bara sett hur jag tränade.

En kort sammanfattning av mina träningspass i gym :
Jag springer alltid till löpbandet först av allt & i själva rullbandet löpar jag minst i 1 h där. (tränar minst 3 ggr i veckan.)

I rullbandet ;
1. 5 min uppvärmning
2. 10 min joggning (Hastighet ; 9.5)
3. 10 min powerwalk (6,5)
4. 5 min uppförsbackning (tränar rumpan) (U13,5 & h 6.2)
5. ca 1,5 min Intervaller (13-14)

också kör jag så här om o om igen i minst 1 h.
Därefter så tränar jag ännu mer rumpa, mage , rygg , armar och styrka.
Avslutar såklart med strechning (viktigt) !

En helt vanlig träningspass för mig !
(Ibland så bruka jag springa in i solarium för lite färg. Vilket jag gjorde idag ! ) .

Fiskbensfläta .


Kör på en fiskbensfläta idag. Min första gång & kommer absolut inte bli min sista. Väldigt enkelt och vardagligt när man inte vet hur håret ska sitta. Blir en sväng till KS, gym & sedan kanske vidare mot nova(lund).

XLASH - ögonfransnäring.


Xlash - xbeauty.se

Titta vad som har trillat in i brevlådan, xlash ! Fett snabb leverans och jag hoppas att resultatet är likadant. Det är en ögonfransnäring som tydligen skulle ge längre och fylligare ögpnfransar. Några hundralappar billigare än den omtalade Neulash, men sägs vara minst lika bra. Tänkte redan börja testa den ikväll !!! . exciting !!

min helg.


jeans-newyorker, skor-nelly.com

Vilken galen helg det har varit ! . När MFF vann mot kalmar med 2-0 (visste att de skulle vinna), så blev det en stor after party uppe i restaurangen. Allting var ju helt sick, restaurangen rymmer ju hela 2000 personer. Så det var ingen vanlig disco det. Dessutom var alla MFF spelare också där . kvällen var grym & avslutade med träningsvärk. Gårdagen blev det ännu ca 10 h arbete till. Mina ben är helt  döda , ögonen slocknade när som, så sjukt trött var man. Men det stoppa inte mig, efter en viss tidpunkt om dagen blir jag helt hyped och störd i huvudet så jag klarade kvällen suveränt bra.
Träningsvärken börjar dessutom går över efter en underbar sovmorgon. Ikväll blir det kanske utgång, om kroppen tillåter så klart. Annars så återstår bara söndagsmysen!! .

DONUT.hairstyle



Ångra lite att jag vaknade upp så tidigt, känner mig helt seg & trött just nu. Börja känna lite illamående också . ush ! hoppas det kommer gå över sen när man är på jobb. Gjorde en slarvig donut frisyr på huvudet. Ser ni mitt utväxt ?, så jävla fult är det. Men jag har lovat mig själv att jag ej ska färga mitt hår på ett bra tag, vill så hemskt gärna spara ut mitt riktiga hårfärg. Har liksom inte haft mitt orginala hårfärg sen jag gick i mellanstadiet.

Det är nämligen fredagen den 13:e idag med. Jag som är så klumpig kommer säkert råka smälla till någon idag. haha sitter här & öga mig själv, sweet liksom.

Ska vila mig nu en stund till innan jag rör mig, ni få ha en trevlig fredag people !

3096 dagar.


Min senaste inköp.  3096 dagar heter boken. Jag älskar böcker som är verklighets baserat , dem är helt enkelt mycket bättre tycker jag. Så jag hoppas verkligen  att denna inte gör mig besviken. (Än så länge är den väldigt dryg.) . ni som har läst den, vad tycker ni?



Kenza 9.

Skinnjacka - jofama by kenza

Den svarta är helt perfekt , men hade inte tackat nej till en röd kenza 9.
Har iaf haft födelsedags firandet idag. Brushan min har nämligen fått sin första två siffriga siffra i sitt liv , 10 år . Imorgon blir det jobb , MFF - kalmar . lätt att man heja på Malmö laget !

Duschen kallar.

TRANJIS.blogg.se



En helt ny start av min nya blogg som har blivit döpt till Tranjis. The reason is that I want to leave all the past behind me. Egentligen skulle bloggen heta Jitran men en vän till mig tyckte att det var coolare med Tranjis, för det låter som ninja! haha . Förstå inte poängen med det, men ville som sagt ha en stilrent, men ändå cool och personligt blogg namn , så Tranjis får det bli .

Ni som har följt mig tidigare vet nog en hel del om mig *kanske ? . förmodligen inte! haha. Men kan ta en liten kort presentation om mig här & nu .
Tranjis eller Ji kan ni börja kalla mig (Gilla inte att skriva ut mitt hela namn i denna offentliga värld.) så ni får leva med det. Är en nöjd 91:a som bor i ett skåne land, Malmö. Jag jobbar som bartender & älskar mitt jobb. Men det är absolut inte något jag vill arbeta med i framtiden, så har just nu planer för vård eller förskola! . Är en gym freak och ska väldigt snart springa ett lopp i maj på ungefär 10 km / 1 mil.
Jag är väldigt social, kan prata/ skriva om allt från himmel & jord så ni kan redan nu ha det i baktanken att det är absolut ingen blogg som är inriktad i någon speciell kategori. Det var väl allt vad jag kommer på just nu, det dyker säkert upp mer med tiden.

Nu Ska jag äntligen börja blogga igen "aktivt" .  wohooo !



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu